• Piscine du camping Le Castelet

Avis clients

9.1
10

Camping Le Castelet

Note moyenne sur 24 avis

Propreté 9.4/10
Location 8.5/10
Rapport qualité/prix 9.1/10
Adapté aux enfants 9.1/10
Sanitaires 9.4/10
Accueil 9.4/10
Infrastructure 8.4/10
Piscine 8.5/10
Confort 9.0/10
Bar 9.2/10
Situation Géographique 8.6/10
10 10

 - En famille

il n' y a rien a rajouter, ma notation est sans faille et en toute objectivité. le personnel est comme les propriétaires, à l' écoute de le clientèle et souriant. merci à tous

Le 23/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 9/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Good campsite, ideal for little kids, friendly and hospitality staff, nice area

Le 20/07/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Location 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 7/10
Piscine 7/10
Confort 9/10
Bar 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Zeer leuke en nette gezinscamping, vooral voor het jongere kind

Le 18/07/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Location 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 7/10
Confort 9/10
Bar 8/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

Our new favorite place-just loved it! Nice, friendly, clean and cozy

Le 17/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 9/10
Confort 10/10
Bar 9/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Heel kind en hondvriendelijk! 2e jaar op rij een fantastische vakantie! We hadden de tijd van ons leven!

Le 17/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En couple

Mooi aangelegde camping, We stonden aan de linkerzijde aan het hek bij de rivier met een aparte parkeerplaats achter de caravan. Zon en schaduw en een schitterend uitzicht Net schoon zwembad in het voorseizoen groot genoeg. Gezellig terras een correcte receptie, enthousiaste jonge eigenaren. In de periode van ons bezoek een super schoon toiletgebouw, Mooi gelegen aan een niet al te drukke weg, vlakbij een toeristische stoomtrein. Enig nadeel in het voorseizoen is de weg aan de overzijde van de rivier, hoger gelegen en ver van de camping vandaan, waar door het mindere verkeer de auto's sneller rijden en daardoor meer lawaai produceren. Echter niet hinderlijk voor een goede beoordeling van de camping in de noordelijke Ardeche.

Le 12/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 8/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En couple

Liebe Maryline and Didier Wie Sie in Ihren Buchungen ersehen können, kommen wir seit einigen Jahren Immer wieder gern auf Ihren Campingplatz. Ihr freundlicher Empfang und die immer sauberen Sanitäranlagen, sowie Ihr gepflegter Campingplatz gefallen uns sehr. Ich denke , wir werden auch in Zukunft immer wieder gern zu Ihnnen kommen. Wir wünschen Ihnen eine erfolgreiche Saison 2017. mit freundlichen Grüßen Hermine & Heinz Buhk

Le 12/07/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Location 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 6/10
Piscine 8/10
Confort 7/10
Bar 7/10
Situation Géographique 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En couple

WiFi op de gehele camping nodig in deze tijd zeker noodzakelijk

Le 07/07/2017 (Voir plus)

Propreté 8/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 8/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 9/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En couple

A very pretty and spotlessly clean campsite run by owners a friendly and helpful couple .Lots to see and do ,lovely town. Good size pitches and very quite. Would definately recommend this site . Karyn and Dave Meale

Le 07/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Dit was het tweede bezoek aan de camping. Hebben het reuze naar de zin gehad. Komen graag nog een keer terug.

Le 05/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 9/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Vriendelijk schone fijne camping, mooie fiets tochten te maken in de omgeving.

Le 03/07/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Piscine 9/10
Confort 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En couple

Grote plaatsen met zon en schaduw. Zeer schoon sanitair. En zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Met glans een van de beste campings in Frankrijk! Hier komen we zeker weer terug!!!

Le 30/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 9/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 9/10
Confort 9/10
Bar 10/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En couple

Fijne camping zeer vriendelijk personeel en behulpzaam gaan volgend jaar terug

Le 30/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 9/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Avons été ravis de ce séjour agréable , accueil chaleureux . Je parle de votre camping à tout le monde , car c'est la 1ere fois que je vois un camping aussi propre et aussi bien entretenu

Le 25/06/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Piscine 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En couple

We hebben weer een heerlijke vakantie gehad op Le Castelet. Deze keer in een mobilhome. Bedankt Maryline en Didier.

Le 25/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Wij kamperen al 60 jaar. Dit is wel de beste ontvangst ooit! Prima verzorgde camping! Kan niet beter! Grote plaatsen.

Le 23/06/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 8/10
Confort 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Enige nadeel is de toeristische trein. Die precies vij onze plaats een tijd stil bleef staan. Vooe de rest perfekt. We komen op doorreis hier zeker nog een keer terug. Erg netjes en verzorgd en zeer aardige beheerders. Top!!

Le 12/06/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Location 7/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 9/10
Confort 9/10
Situation Géographique 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Super camping! Heel schoon en goed sanitair. Soms vind ik de weg wel erg luid, maar t uitzicht wat je er voor terug krijgt is waanzinnig. Vlakbij Tournon. Je kan er ook super fietsen zonder al te veel te hoeven klimmen

Le 11/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 9/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 9/10
Confort 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En couple

Séjour parfait. Accueil toujours souriant, prêt de documents rando, circuits cyclotourisme et sans compter leur temps pour nous donner des conseils avisés. Sanitaires extraordinairement propres et de grande qualité. Un séjour parfait et de multiples possibilités aux alentours

Le 08/06/2017 (Voir plus)

Location 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Prima camping rel axed en comfortabel vriendelijk personeel.mooi sanitair

Le 06/06/2017 (Voir plus)

Location 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Confort 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En couple

We zijn erg tevreden, hartelijke ontvangst, altijd vriendelijk en veel tips

Le 01/06/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Sanitaires 8/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Hallo, wir wollten eigentlich nur einmal Übernachten, weil wir so freundlich empfangen wurden, der Campingplatz sehr sauber und gepflegt war sind wir 5 Tage geblieben und haben es nicht bereut. Wir kommen sicherlich wieder einmal vorbei. Astrid + Günter

Le 01/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 10/10
Infrastructure 7/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En couple

Pracht camping plaatsen wat krap, super vriendelijke eigenaren. Ideale camping voor rustzoekers.

Le 30/05/2017 (Voir plus)

Propreté 8/10
Location 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 8/10
Accueil 8/10
Infrastructure 6/10
Piscine 8/10
Confort 7/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - Entre amis

Bon week-end en famille avec des amis. Camping agréable, tranquille, bien arboré. Très bon accueil.

Le 29/05/2017 (Voir plus)

Propreté 8/10
Location 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 8/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 9/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest App