Avis clients

8.9
10

Camping Le Castelet

Note moyenne sur 58 avis

Propreté 9.2/10
Emplacement 8.5/10
Rapport qualité/prix 8.9/10
Adapté aux enfants 9.2/10
Sanitaires 9.1/10
Accueil 9.3/10
Infrastructure 8.4/10
Piscine 8.4/10
Confort 8.9/10
Bar 8.7/10
Situation Géographique 8.7/10
9 10

 - En famille

Ottimo, grazie per l'accoglienza, ci siamo trovati molto bene!

Expérience du 26/08/2018
Publié le 02/09/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 8/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 9/10
Confort 9/10
Bar 8/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

one off the best campsite we have had in france.And we have visited a lot.including almost all off the castle campsite Great staff.great and clean facilities.We have ben already twice on your campsite this year and we come again next year.

Expérience du 28/06/2018
Publié le 29/08/2018 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 9/10
Piscine 9/10
Confort 9/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En couple

Very nice campsite, allways friendly welcome. We have visit this campsite several times and will do so in future

Expérience du 27/08/2018
Publié le 29/08/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Fijne camping Prima camping Zeker met kinderen fijne tijd gehad

Expérience du 21/08/2018
Publié le 28/08/2018 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 9/10
Confort 9/10
Bar 7/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Jong gezin met drie kinderen (7, 5 jaar en 8 maanden) Een restaurant zo het wel af maken op deze camping. Verder een keurige camping welke vooral geschikt is voor jonge kinderen (t/m 8 jaar). Sanitair er netjes en goed voor elkaar. Zwembad is ook keurig.

Expérience du 20/08/2018
Publié le 22/08/2018 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 7/10
Piscine 9/10
Confort 7/10
Bar 7/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Vielen Dank ür de schönen Aufenthalt! Hervorzuheben ist die Freundlichkeit des Personals und die Ruhe auf dem Campingplatz

Expérience du 17/08/2018
Publié le 20/08/2018 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 5/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 7/10
Confort 9/10
Bar 7/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Perfect choice in ardeche, ou stay in family was wonderful
Réponse de Camping Le Castelet :

Hello, thanks so much for your fantastic feedback. We're really pleased you've enjoyed your stay with us! See you an other time at Le Castelet. Kind regards. Maryline & Didier
Le 16/08/2018


Expérience du 11/08/2018
Publié le 15/08/2018 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 10/10
Confort 9/10
Bar 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En famille

Geweldige camping waar we zeker terug gaan komen Wij hebben een geweldige vakantie gehad op deze camping. Bedankt iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! Ga zo door!!

Expérience du 13/08/2018
Publié le 15/08/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Fijne camping! Een super vakantie gehad op deze fijne camping! Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, zoals wij. Onze oudste van 5 jaar huilde tranen met tuiten toen hij weer naar huis moest. Hij mist de stoomtrein nog steeds! We gaan nooit twee keer naar dezelfde camping, maar als we dat toch nog eens gaan doen komen we hier zeker terug. Gastvrij, kindvriendelijk, schoon, mooie omgeving. Kortom: genoten!

Expérience du 09/08/2018
Publié le 11/08/2018 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 9/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 9/10
Confort 9/10
Bar 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Campinggasten rijden erg hard over de camping. Meer borden om mensen hierop de attenderen zijn echt noodzakelijk. Meerdere malen gevaarlijke situaties gezien met kleine kinderen. Voor de rest alles perfect! Leuke vakantie gehad.

Expérience du 03/08/2018
Publié le 07/08/2018 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 7/10
Sanitaires 8/10
Accueil 8/10
Infrastructure 7/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

leuke animatie Zeer leuke camping in een rustige setting. Je bent er bijna een familie, je kunt er moeilijk anoniem rond lopen;) Veel Nederlandse gasten! Tip voor de eigenaren; regel een goede geluidsinstallatie voor het animatie team, zo wordt het dansen een nog groter feest

Expérience du 26/07/2018
Publié le 02/08/2018 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 8/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Super! We had a very nice stay. We had Place 63, very hot, no shade. But the rest of the stay was again super!

Expérience du 30/07/2018
Publié le 02/08/2018 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 9/10
Accueil 8/10
Infrastructure 9/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 10/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Geweldige camping en super schoon. Leuk animatiefilm voor de kinderen en super gezellige sfeer. Prijzen op het terras zijn heel fijn. Enige min puntje wat wij kunnen bedenken is dat er in de omgeving niet heel veel te doen is
Réponse de Camping Le Castelet :

Hello, Thank you for your review. We are very glad to know that you have spent a good time with us. See you an other time. Best regards Maryline & Didier
Le 02/08/2018


Expérience du 25/07/2018
Publié le 27/07/2018 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 9/10
Bar 8/10
Situation Géographique 7/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Super Camping! Très propre et tres bien adapté aux enfants! Super accueil!

Expérience du 20/07/2018
Publié le 23/07/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Camping parfait. Reviendrons surement Accueil parfait .Idéal pour se reposer.Et situation parfaite pour faire du tourisme.
Réponse de Camping Le Castelet :

Bonjour, Un GRAND MERCI. Nous sommes sensibles à votre message et très heureux de constater que vous avez apprécié votre moment chez nous. Bien à vous Maryline et Didier.
Le 22/07/2018


Expérience du 12/07/2018
Publié le 16/07/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Confort 10/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Impeccable ! Tres accueillant et sympathique. Nous reviendront.

Expérience du 08/07/2018
Publié le 11/07/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 8/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Een waardevolle toevoeging voor de camping zou zijn, als er een restaurantje bij zou zijn.
Réponse de Camping Le Castelet :

Hello, thanks so much for leaving your feedback! We take note about your remark. Best regards Maryline and Didier
Le 05/07/2018


Expérience du 29/06/2018
Publié le 02/07/2018 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 8/10
Infrastructure 7/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En couple

Perfect Mooi gelegen camping. Zeer de moeite waard om weer terug te komen. Wij zijn op de heenweg naar Roquebrune hier een nacht overgebleven. Nu gaan we terug, ook weer via deze camping! Het is ook zeker een plek om langer te blijven!
Réponse de Camping Le Castelet :

Dear guest, thank you for your excellent review on Le Castelet. We're glad you enjoyed your stay with us and we look forward to seeing you again. Maryline & Didier
Le 25/06/2018


Expérience du 24/05/2018
Publié le 13/06/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 8/10
Piscine 9/10
Confort 10/10
Bar 7/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
7 10

 - En couple

Fijne camping mooie plaatsen prachtige omgeving zeer vriendelijke eigenaren
Réponse de Camping Le Castelet :

Hello, thank you for your feedback. We're glad you found our camping at your taste. See you again at Le Castelet. Best regards Maryline and Didier
Le 25/06/2018


Expérience du 03/06/2018
Publié le 13/06/2018 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Sanitaires 7/10
Accueil 8/10
Infrastructure 7/10
Piscine 7/10
Confort 7/10
Bar 7/10
Situation Géographique 7/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - Seul

sejour agrenale domage que la restauration est pas surplace ,
Réponse de Camping Le Castelet :

Nous vous remercions pour votre retour, à bientôt au Castelet! Maryline et Didier
Le 25/06/2018


Expérience du 06/05/2018
Publié le 11/06/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 9/10
Piscine 5/10
Confort 9/10
Bar 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En couple

Accueil des propriétaires très sympathique et chaleureux. Lieux agréable et tranquille. A 3 km de Tournon et de tous les commerces (grandes surfaces). On reviendra avec plaisir dans ce camping.
Réponse de Camping Le Castelet :

Bonjour, Nous vous remercions de votre avis très favorable et sommes heureux que vous ayez passé un bon séjour avec nous. Au plaisir de vous accueillir à nouveau. Cordialement Maryline & Didier
Le 25/06/2018


Expérience du 05/06/2018
Publié le 07/06/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

May visit Planned 3 days, stayed for 5; lovely scenic site; need to stock up as nearest supermarket about 3km, but easily cyclable. Little train just 400m away, trip to Lamarche worth doing but book a restaurant in advance and go straight there or you may miss a course as restaurants packed out. Friendly welcome, good sized mostly level grass pitches and very clean facilities, very good swimming pool and pleasant bar. Would stay again! No on-site restaurant in May but pizzas can be ordered for delivery, and also bread each day except Monday. Our Hymer is 7.5m long and could navigate the site roads fairly easily.
Réponse de Camping Le Castelet :

Hello, Thank you for your review. We are very glad to know that you have spent a good time with us. See you an other time. Best regards Maryline & Didier
Le 25/06/2018


Expérience du 22/05/2018
Publié le 30/05/2018 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Kom hier al 25 jaar met veel plezier. Camping is goed om te verblijven of voor een tussenstop naar Spanje / Zuid frankrijk

Expérience du 28/07/2017
Publié le 07/12/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 9/10
Accueil 10/10
Infrastructure 8/10
Piscine 9/10
Confort 8/10
Bar 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

gezellige gezinscamping, heel netjes en overzichtelijk, mooie plaatsen Een kinderparadijs voor kinderen van 3 tot 10 jaar: leuke animatie van Michelle, speeltuin, speelveld, voetbalveld, tafeltennis, tafelvoetbal, ondiep riviertje met helder water waar ze visjes kunnen vangen, strandje, zwembad. De camping is heel overzichtelijk; hier kun je kinderen vrij laten spelen. Het sanitair is heel netjes en wordt goed schoon gehouden. Er zijn voorzieningen als: huur van koelkast (aanrader), wasmachines, mogelijkheid om te strijken en bij de receptie kun je elke dag (voor 20u) brood bestellen voor de volgende ochtend. De sfeer op de camping wordt rustig gehouden. De bar gaat dicht om 21:30u en de lampen gaan uit om 22u. Alleen tijdens animatie wordt er muziek gedraaid, maar zo zacht dat het niet hoorbaar is op de camping. Wat mijzelf betreft had een achtergrond muziekje op het terras en in de bar best gemogen. Er is wifi verbinding op het terras, maar deze is heeeeeeel langzaam. Mooie, duidelijk afgebakende plaatsen met stroomvoorziening en halfschaduw door bomen. Net als de meesten zijn wij hier (met veel plezier) 2 weken verbleven.

Expérience du 20/08/2017
Publié le 23/08/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 9/10
Confort 10/10
Bar 8/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Fijne camping! Mooie rustige gezinscamping waar voornamelijk Hollandse gezinnen vertegenwoordigd zijn. Prachtige ligging en voorzien van alle gemakken. Ruime plaatsen, schoon sanitair, hele dag warm water in de douches. Alles zeer goed verzorgd door de vriendelijke eigenaren. Ligt langs de rivier de Doux. Zeer mooi en verrassend om deze te voet of per stoomtrein te volgen.

Expérience du 19/08/2017
Publié le 21/08/2017 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 8/10
Accueil 8/10
Infrastructure 8/10
Piscine 6/10
Confort 8/10
Bar 7/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Erg mooie en goede camping Een fijne camping Het hele gezin heeft genoten! En missen de camping nu erg

Expérience du 17/08/2017
Publié le 20/08/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 8/10
Accueil 8/10
Infrastructure 7/10
Piscine 6/10
Confort 7/10
Bar 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Super vakantie gehad We hebben met onze 3 kinderen een geweldig fijne vakantie gehad. De eigenaren van de camping zijn heel gastvrij en behulpzaam, de animatie voor de kinderen was heel leuk en door de kleinschaligheid van de camping was alles goed te overzien. Echt een aanrader. We hadden een fijne beschutte plek!

Expérience du 11/08/2017
Publié le 16/08/2017 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 7/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En famille

Prachtige en rustige camping voor kids tot een jaar of 12. Rustig, mooi en gemoedelijk. Wij zijn er 7 keer geweest, soms voor 1 of 2 nachten en een paar keer voor 3 weken. Onze kinderen zijn inmiddels wat groter maar willen steeds weer nog even de sfeer proeven.

Expérience du 11/08/2017
Publié le 11/08/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 7/10
Piscine 8/10
Confort 9/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

Distance to the toilet building from our place (69) was a bit far. Traffic at night (Saturday evening) was loud. Furthermore we had a graag Stay! Merci beaucoup!

Expérience du 09/08/2017
Publié le 09/08/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 8/10
Accueil 8/10
Infrastructure 9/10
Piscine 9/10
Confort 8/10
Bar 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En famille

Geweldige mooie kleine camping! Wat een mooie camping met ruime plekken en veel schaduw. Wij zaten aan de rivier wat een uitzicht!!! Super aardige mensen ! De camping is heel netjes en schoon. EEN AANRADER! Wij komen zeker terug!

Expérience du 07/08/2017
Publié le 07/08/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 8/10
Piscine 9/10
Confort 10/10
Bar 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

horren voor de slaapkamerramen mobile home als het warm weer is kunnen de ramen 's nachts open.

Expérience du 06/08/2017
Publié le 06/08/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 10/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Super fijne camping super leuke vakantie gehad met onze 2 jongens en vrienden. Mooie grote kampeer plek en lekker vers brood in de morgen :-)

Expérience du 05/08/2017
Publié le 05/08/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 9/10
Accueil 10/10
Infrastructure 8/10
Piscine 9/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En famille

Super place and it was super with the trainstation and the old train.

Expérience du 03/08/2017
Publié le 03/08/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 8/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En famille

nice camping nice people good atmosfere showers where good and not too far from a supermarket

Expérience du 01/08/2017
Publié le 01/08/2017 (Voir plus)

Propreté 7/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 8/10
Accueil 8/10
Piscine 7/10
Confort 8/10
Bar 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En famille

pleine satisfaction il n' y a rien a rajouter, ma notation est sans faille et en toute objectivité. le personnel est comme les propriétaires, à l' écoute de le clientèle et souriant. merci à tous

Expérience du 23/07/2017
Publié le 23/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 9/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Very good! Good campsite, ideal for little kids, friendly and hospitality staff, nice area

Expérience du 20/07/2017
Publié le 20/07/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 7/10
Piscine 7/10
Confort 9/10
Bar 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Zeer leuke en nette gezinscamping, vooral voor het jongere kind Zeer leuke en nette gezinscamping, vooral voor het jongere kind

Expérience du 18/07/2017
Publié le 18/07/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 7/10
Confort 9/10
Bar 8/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En famille

Our new favorite place-just loved it! Nice, friendly, clean and cozy

Expérience du 17/07/2017
Publié le 17/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 9/10
Confort 10/10
Bar 9/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Geweldig! Heel kind en hondvriendelijk! 2e jaar op rij een fantastische vakantie! We hadden de tijd van ons leven!

Expérience du 17/07/2017
Publié le 17/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En couple

Mooi aangelegde camping, We stonden aan de linkerzijde aan het hek bij de rivier met een aparte parkeerplaats achter de caravan. Zon en schaduw en een schitterend uitzicht Net schoon zwembad in het voorseizoen groot genoeg. Gezellig terras een correcte receptie, enthousiaste jonge eigenaren. In de periode van ons bezoek een super schoon toiletgebouw, Mooi gelegen aan een niet al te drukke weg, vlakbij een toeristische stoomtrein. Enig nadeel in het voorseizoen is de weg aan de overzijde van de rivier, hoger gelegen en ver van de camping vandaan, waar door het mindere verkeer de auto's sneller rijden en daardoor meer lawaai produceren. Echter niet hinderlijk voor een goede beoordeling van de camping in de noordelijke Ardeche.

Expérience du 12/07/2017
Publié le 12/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 8/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En couple

Liebe Maryline and Didier Wie Sie in Ihren Buchungen ersehen können, kommen wir seit einigen Jahren Immer wieder gern auf Ihren Campingplatz. Ihr freundlicher Empfang und die immer sauberen Sanitäranlagen, sowie Ihr gepflegter Campingplatz gefallen uns sehr. Ich denke , wir werden auch in Zukunft immer wieder gern zu Ihnnen kommen. Wir wünschen Ihnen eine erfolgreiche Saison 2017. mit freundlichen Grüßen Hermine & Heinz Buhk

Expérience du 12/07/2017
Publié le 12/07/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 6/10
Piscine 8/10
Confort 7/10
Bar 7/10
Situation Géographique 7/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En couple

Zeer goed WiFi op de gehele camping nodig in deze tijd zeker noodzakelijk

Expérience du 07/07/2017
Publié le 07/07/2017 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 8/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Bar 9/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En couple

Fabulous A very pretty and spotlessly clean campsite run by owners a friendly and helpful couple .Lots to see and do ,lovely town. Good size pitches and very quite. Would definately recommend this site . Karyn and Dave Meale

Expérience du 07/07/2017
Publié le 07/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 10/10
Piscine 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Dit was het tweede bezoek aan de camping. Hebben het reuze naar de zin gehad. Komen graag nog een keer terug.

Expérience du 05/07/2017
Publié le 05/07/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 9/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Vriendelijk schone fijne camping, mooie fiets tochten te maken in de omgeving.

Expérience du 03/07/2017
Publié le 03/07/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Piscine 9/10
Confort 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En couple

1e klas camping Grote plaatsen met zon en schaduw. Zeer schoon sanitair. En zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Met glans een van de beste campings in Frankrijk! Hier komen we zeker weer terug!!!

Expérience du 30/06/2017
Publié le 30/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 9/10
Confort 9/10
Bar 10/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En couple

Geweldig hebben al weer besproken voor volgend jaar Fijne camping zeer vriendelijk personeel en behulpzaam gaan volgend jaar terug

Expérience du 30/06/2017
Publié le 30/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 10/10
Confort 10/10
Bar 10/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Avons été ravis de ce séjour agréable , accueil chaleureux . Je parle de votre camping à tout le monde , car c'est la 1ere fois que je vois un camping aussi propre et aussi bien entretenu

Expérience du 25/06/2017
Publié le 25/06/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Piscine 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En couple

Heerlijke vakantieplek We hebben weer een heerlijke vakantie gehad op Le Castelet. Deze keer in een mobilhome. Bedankt Maryline en Didier.

Expérience du 25/06/2017
Publié le 25/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Wij kamperen al 60 jaar. Dit is wel de beste ontvangst ooit! Prima verzorgde camping! Kan niet beter! Grote plaatsen.

Expérience du 23/06/2017
Publié le 23/06/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Accueil 10/10
Infrastructure 9/10
Piscine 8/10
Confort 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Zeker een camping om terug te keren Enige nadeel is de toeristische trein. Die precies vij onze plaats een tijd stil bleef staan. Vooe de rest perfekt. We komen op doorreis hier zeker nog een keer terug. Erg netjes en verzorgd en zeer aardige beheerders. Top!!

Expérience du 12/06/2017
Publié le 12/06/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 9/10
Confort 9/10
Situation Géographique 7/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Super camping! Heel schoon en goed sanitair. Soms vind ik de weg wel erg luid, maar t uitzicht wat je er voor terug krijgt is waanzinnig. Vlakbij Tournon. Je kan er ook super fietsen zonder al te veel te hoeven klimmen

Expérience du 11/06/2017
Publié le 11/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 9/10
Confort 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

 - En couple

Séjour parfait. Accueil toujours souriant, prêt de documents rando, circuits cyclotourisme et sans compter leur temps pour nous donner des conseils avisés. Sanitaires extraordinairement propres et de grande qualité. Un séjour parfait et de multiples possibilités aux alentours

Expérience du 08/06/2017
Publié le 08/06/2017 (Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Prima camping rel axed en comfortabel vriendelijk personeel.mooi sanitair

Expérience du 06/06/2017
Publié le 06/06/2017 (Voir plus)

Emplacement 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Confort 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En couple

We zijn erg tevreden, hartelijke ontvangst, altijd vriendelijk en veel tips

Expérience du 01/06/2017
Publié le 01/06/2017 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Sanitaires 8/10
Accueil 9/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 9/10
Situation Géographique 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En couple

Uns hat es gut gefallen Hallo, wir wollten eigentlich nur einmal Übernachten, weil wir so freundlich empfangen wurden, der Campingplatz sehr sauber und gepflegt war sind wir 5 Tage geblieben und haben es nicht bereut. Wir kommen sicherlich wieder einmal vorbei. Astrid + Günter

Expérience du 01/06/2017
Publié le 01/06/2017 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 10/10
Infrastructure 7/10
Piscine 8/10
Confort 8/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
8 10

 - En couple

Pracht camping plaatsen wat krap, super vriendelijke eigenaren. Ideale camping voor rustzoekers.

Expérience du 30/05/2017
Publié le 30/05/2017 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 8/10
Accueil 8/10
Infrastructure 6/10
Piscine 8/10
Confort 7/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - Entre amis

Bon week-end en famille avec des amis. Camping agréable, tranquille, bien arboré. Très bon accueil.

Expérience du 29/05/2017
Publié le 29/05/2017 (Voir plus)

Propreté 8/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 9/10
Accueil 8/10
Infrastructure 8/10
Piscine 8/10
Confort 9/10
Situation Géographique 8/10

Avis vérifié par Guest Suite